Sven the Pianoman boeken voor een avond entertainment op uw privé-feest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de beste One-man bands én Paino-acts kunt boeken. Hier vindt u alle informatie om Sven the Pianoman te boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijsfevenement.

Sven the Pianoman boeken

Al dik twintig jaar lang is Sven onafscheidelijk van de muziek en zijn lievelingsinstrument, de piano. Alsmede is Sven een verdienstelijke vocalist.

Internationale Piano-Acts

Na het voltooien van een conservatorium opleiding en zelfs tijdens deze zware studie speelde Sven is nationale en internationale shows. Onder andere speelde hij bij The Great Pianos, The Coronas, Spotlight Pianos en Booming pianos op verschillende plekken in de wereld.

Zoekt u die echte rauwe pianoshow, die ook nog eens in een flexibele formatie te boeken is? Kijk dan niet verder en ga voor Sven The Pianoman of zijn formatie ‘The Gentlemen’.

Sven the Pianoman boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Sven the Pianoman. Wij verzorgen deze piano-act voor elk feest voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u Sven the Pianoman boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Piano-act, duo, trio of band ‘The Gentlemen’

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Genre:

Allround, pop, 70’s tot de hedendaagse hitlijsten.

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

vanaf € 625,-


Extra mogelijkheden

  • bedrijfsfeesten evenementen
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Sven the Pianoman?

bel ons!

artiestenstal

In Nederland heeft Sven Manshande zijn eigen live piano-entertainmentshow opgezet. Deze heet de Sven the Pianoman featuring The Gentlemen. Al veel bruiloften en (bedrijfs) evenementen zijn in een groot feest veranderd met deze successhow. Ras-entertainer Sven voelt feilloos aan welke muziek werkt en bespeelt het publiek als geen ander.

Verzoeknummers

Verzoeknummers kunnen ingediend worden d.mv. verzoek-kaarten die verspreid worden tijdens het optreden. Je vult je favoriete nummer in en geeft het kaartje af bij de bühne. Je verzoek wordt zo snel mogelijk gespeeld.

The Gentlemen

Een spetterende formatie en live-band bestaande uit de volgende heren die behoren tot de beste muzikanten van Nederland.

“Mark Looks better in the Dark” van Rietschoten is de vaste drummer van

Sven en tevens van de fornatie The Gentlemen. Mark is er altijd bij, in

wat voor bezetting of show dan ook.

Bas “Mr. Perfect” Bruinsma is de gitarist en speelt al vanaf zijn 15e levensjaar samen met sven in verschillende bands.

Flexibele muzikanten

Sas “op de bas” Geertman is een alleskunner die bas speelt, lekker kan zingen, en ook nog eens de gitaar oppakt tijdens een optreden.

Robbert “Mister Sax” Tuinhof speelt het instrument wat het feestje altijd af maakt, de saxofoon.

Formatie van uw keuze

De bezettingen zijn naar eigen smaak in te vullen. Deze muzikanten maken de live piano-entertainmentshow compleet en zetten iedere zaal op z’n kop. Beslis zelf welke formatie u wilt, denk hierbij aan de beschikbare ruimte op uw feestlokatie en de hoeveelheid gasten die u verwacht.

Sven the Pianoman boeken doe je eenvoudig bij artiestenbureau De Artiestenstal.

Sven the Painoman boeken

Informatie over Sven the Pianoman of the liveband The Gentlemen? Snel een paar vragen over boekings-mogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sven the Pianoman boeken, De Artiestenstal

SVEN THE PIANOMAN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.