Wilt u The 2Men Show boeken voor jouw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of evenement? Boek of huur nu het duo The 2Men Show bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van duo’s en trio’s.

The 2Men Show boeken

De 2 energieke muzikanten Michael Schumacher en Tom Roelofs spelen al van jongs af aan enthousiast samen. Na vele verschillende projecten hebben de 2 vrienden een bijzonder duo gegrond met de naam “The 2Men Show”.

Uitgebreid repertoire

Dit duo beheerst instrumenten zoals piano, gitaar, Cajon en drums en beschikken beide over goede vocale kwaliteiten. Hierdoor is hun repertoire zeer divers en bevat het klassiekers uit de 70’s tot aan de nieuwste hedendaagse popsongs. Evenals de bekende classics uit de 80’s en de 90’s die iedereen kan meezingen.

Het ultieme duo met een eigentijds sfeer en de flexibiliteit om op elk terras, bedrijfsfeest, tuinfeest of bruiloft te spelen. Een akoestische ervaring om nooit meer te vergeten!

Party Duo boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van The 2Men Show.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Duo, coverband, feestband

Tijdsduur:

3 x 45 min

Techniek:

Incl. licht + geluid tot

200 pers.

Genre:

70,s, 80’s, 90’s, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Internationaal en Nederlands

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • terrassen en horeca
  • bedrijfsfeesten
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht + geluid vanaf 200 man
  • prijs en info op aanvraag

Info over The 2Men Show ?

Bel ons!

artiestenstal

Enorm flexibel met de feest lokatie door de minimale bezetting.

The 2Men Show boeken

Gecontroleerd geluid voor ieder terras of elke horecazaak.

The 2Men Show boeken

Enorm energiek en maakt er altijd een feestje van net als een grote coverband.

The 2Men Show boeken

Voordelige livemuziek tegen een scherpe prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van de 2Men Show.

The 2Men Show boeken

THE 2MEN SHOW BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.