Wilt u Showband Feelings boeken? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de leukste coverbands kunt boeken. U kunt Showband Feelings bij ons boeken of inhuren voor uw feest of evenement.

Showband Feelings boeken

De showband Feelings staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid en professionaliteit! Deze showband behoort onder de feest- en coverbands tot het neusje van de zalm. En is toch voor iedereen betaalbaar gebleven!

Coverband Feelings voor als het echt goed moet zijn.

Heeft u een klein intiem gezelschap dan spelen wij met de 4 persoonsformatie met DJ (Feelings Smart), Feelings maakt er altijd een feestje van! Maar wilt u uitpakken met een swingende menigte? Dan is de 10 persoonsband (Feelings XL)perfect voor uw feest. Iets te groot? dan spelen we ook gewoon met 6 bandleden (Feelings Big Band) het dak eraf! Deze show band treedt op als soul-band, latin-band en disco-band.

Coverband Feelings boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Coverband Feelings. Wij verzorgen deze coverband en fantastische showband, in verschillende formaties, voor ieder feest en openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Feelings boeken voor uw bruiloft, verjaardag of besloten bedrijfsevent.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, liveband, showband, feestband

Tijdsduur:

3 x 45 min. in 4 uur

Techniek:

Incl. geluid en licht

Genre:

Allround coverband, 70,’s, 80’s, 90’s, 00’s en actuele Top40

Taal:

Engels, Nederlands, Spaans, Internationaal

Prijs:

vanaf € 1550, Feelings Smart (4 pers + DJ)


Extra mogelijkheden

  • Feelings Big (6 pers) € 1795,-
  • Feelings XL (10 pers) € 2695,-
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Showband Feelings?

Bel ons!

artiestenstal

Een échte live band inhuren voor uw feest!

De showband bestaat uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Met de XL formatie worden zij nog eens versterkt met een percussionisten blazers, en alles wordt live gespeeld!

Showband Feelings boeken

Showband boeken voor bedrijfsevents

What you see is what you get! Show band Feelings beschikt over een breed repertoire: van Disco, Top 40, 70’s, 80’s, 90’s en ja zelfs Salsa en Merengue. Ieder feest dat zij verzorgen daar wordt het

repertoire/muziekstijlen volledig ingevuld naar uw wens.

Showband Feelings boeken

Informatie over Showband Feelings? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Showband Feelings boeken

SHOWBAND FEELINGS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.