NOTIME boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu coverband NOTIME bij de Artiestenstal voordelig met goede afspraken. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

NOTIME boeken

Zes goede vrienden zijn deze soulband begonnen om u het gehele feest te laten swingen op de dansvloer. Alsmede elke avond weer een gezellig feest te bouwen en een swingende show te geven. De funky beats komen als een waterval op u af en de sympathieke interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijk sfeer op uw feest of evenement.

Coverband NOTIME boeken of inhuren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van coverband NOTIME. Wij kunnen u deze funky soulband verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten, dorpsfeesten, tentfeesten of elk ander evenement. Soulband NOTIME boeken voor koningsdag bij uw op het plein. Of heeft u misschien een ander evenement waarvoor u deze fantastische live band NOTIME wilt boeken?

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Cover -en Soulband

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Excl. geluid en licht

Genre:

Soul en allround

Taal:

Internationaal

Prijs

Vanaf € 1345,-


Extra mogelijkheden

  • Grotere evenementen
  • Incl. licht en geluid
  • i.c.m. met een DJ
  • Prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over NOTIME?

Bel ons nu!

artiestenstal

Repertoire allround band

De drijfveer van NOTIME is de beste soulmuziek en funk te spelen. Dit is de muziek die de 70’s en 80’s domineerde. Maar natuurlijk is de band ook heel allround. Hierdoor past deze formatie zich continu aan, aan de wensen van de gasten op het feest of evenement. Dus de 90’s worden natuurlijk ook niet vergeten.

Is spaanse of italiaanse muziek meer in trek op deze gelegenheid, dan is dit ook geen probleem voor NOTIME. Evenals de hedendaagse hits uit de Top 40, deze worden ook geregeld gerepeteerd door deze allround coverband zodat ze actueel bijblijven met de hedendaagse hitlijsten

NOTIME boeken

Soulband NOTIME boeken of inhuren

soulband boeken

Groovy bruiloftband

The Jacksons, Earth Wind and Fire, The Trammps, Betty Wright, Sister Sledge, Joss Stone, Bruno Mars. Dit is een kleine greep uit het repertoire van deze leuke band.

Denk creatief op uw feest!

Zet een enthousiast publiek in een leuke lokatie. Huur de band NOTIME. En dan heb je gegarandeerd, een knallend feest, waar veel gedanst en gedronken wordt! Een spetterende avond of middag en succes tijdens uw feest of evenement is verzekert! Bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen, het maakt NOTIME niet uit, feestgarantie tijdens elke gelegenheid!

allround coverband no time boeken

NOTIME

Snel een vraag over NOTIME? Vul het informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband NOTIME boeken

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.