Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround, 70’s , 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, nieuwe Top40 en hollandse meezingers

Speelduur:

Avondvullend in 5 uur feest, 4 sets van 45 min.

Techniek:

Incl licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.550,-

La Stampa boeken

De feestband La Stampa uit Volendam boeken

Wilt u La Stampa boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende feestband, DJ of coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over “La Stampa” en een biografie over deze allround feestband!

La Stampa boeken

Een professionele allround feestband, coverband en bruiloftband in één. Bestaand uit 4 ervaren bandleden, Hanneke, Jaap, Guido en Jorrit, heeft deze band al jaren veel succes in het circuit van feesten en evenementen.

La Stampa onderscheidt zich als echte feestband met een zangeres. La Stampa zijn hun Volendamse roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben op die basis van kwaliteitsfeestmuziek een zeer allround repertoire opgebouwd.

Feestband La Stampa boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om La Stampa te boeken. Boek nu deze volendamse feestband voor uw feest of evenement voor de actuele prijs bij ons. Wij verzorgen u deze coverband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met La Stampa boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround, 70’s tot aan de nieuwste Top40, hollands

Speelduur:

Avondvullend in 5 uur feest, 4 sets van 45 min.

Techniek:

Incl. techniek en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.550,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in La Stampa?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

La Stampa boeken

Repertoire feestband La Stampa!

De band speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op! Deze band speelt écht bijna alles en mochten ze het niet in hun repertoire hebben dan spelen ze zeker wel iets in hetzelfde genre of van dezelfde artiest of band.

Het motto van La Stampa is: GEGARANDEERD GEZELLIG! Het dak eraf en voetjes van de vloer! Het klinkt cliché, maar met La Stampa kun je ervan uitgaan dat het gebeurt, het is aan!

La Stampa boeken

De beste feestband

La Stampa is uw band voor een supergezellige en over de top geslaagde avond! Neem niet met minder genoegen maar neem La Stampa. Zij maken van uw feest een onvergetelijke spetterende avond! Kortom, zoekt u een feestband die de gehele zaal op zijn kop kan zetten en van links naar rechts laat gaan? Dan heeft u met La Stampa de juiste keuze gemaakt. Wil je een band die echt van alles speelt voor jong en oud, ga dan voor deze fantastische feestband uit Volendam, La Stampa!

La Stampa boeken

Informatie over cover -en feestband La Stampa? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

La Stampa

LA STAMPA BOEKEN

Reviews van boekers

Geweldige DJ, uitstekende skills

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Nick heeft werkelijk helemaal top gedraaid. Eerst wat meer klassieke nummers, daarna lekker los met House en zelfs wat Techno. Geweldige mix skills, voelt het publiek prima aan.

Barry van der Laan

Feest DJ

Rated 4 out of 5
18 juli 2022

De artiestenstal hielp ons snel een goede DJ te vinden, ondanks het feit dat het een superdruk bezet weekend was. Dank voor het meedenken en het leuke feest!

Tineke van den Heuvel

Op 9 juni 40-jarig jubileum bedrijfsfeest

Rated 5 out of 5
15 juli 2022

Fantastische avond gehad waar we allemaal van hebben genoten! De communicatie was super van tevoren. Onze complimenten en bewondering aan dit team!

Schmidt Medica BV

Enorm genoten!!

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Beste Norma en NODA,

Graag wil ik jou en je geweldige band NODA bedanken voor het fantastische optreden gisterenavond in het Damhotel in Edam. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten. We hebben heerlijk gedanst en ik vond het erg leuk hoe

Je speelde in op het publiek met leuke muziek en af en toe een gesprekje.

Ik zal iedereen jullie aanbevelen als een topband voor een mooie feestavond. Mocht ik nog reviews op een bepaalde site kunnen geven, hoor ik het graag en krijg de doorlink.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben, maar die indruk had ik wel. Veel dank en hartelijke groet en veel succes met je band!

Groeten aan iedereen,

Henriette Vrisekoop

Henriette Vrisekoop

feestje voor zeventigers

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wij hebben op 23 april jl. een feestje gegeven waar Frans Ashwin voor ons heeft opgetreden. Het was een super geslaagd optreden en we hadden wat wensen over het genre dat we graag wilden horen en daar heeft Frans goed op ingespeeld. Ook onze gasten (60 personen) waren heel enthousiast over het optreden.

Zeker een aanrader.

Hartelijk bedankt Frans Ashwin

Fanny en Ton

23 april 2022 zanger Frans Ashwin

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Voor ons 70 jarig verjaardagsfeest hebben wij Frans Ashwin geboekt.

Wij hebben goede communicatie gehad alsmede een goed advies van David Heutink. Geen vraag was hem te veel en hij heeft vooral een goed inlevingsvermogen van onze wensen. Die wensen werden ook direct met Frans Ashwin gecommuniceerd. Zeer prettige samenwerking met David om tot een goed eindresultaat te komen.

Wij hebben een fijn verjaardagsfeest met 60 aanwezigen gehad en alleen maar zeer positieve geluiden en reacties ontvangen. Complimenten!!!!

Fanny van den Berg

Top duo! Zeer goed,zeer gevarieerd, aanrader voor elk feest !

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zaterdag feest gevierd ivm ons 50 jarig huwelijk. Joyride ingehuurd. Wat een super keuze was dat. Wat zijn ze leuk, goed en gevarieerd. Mede dankzij Joyride hebben wij een geweldig feest gehad. Een avond om nooit te vergeten.!!! Een aanrader voor elk feest!

Els Beukema

Super genoten van Joyride, goed contact met David van de Artiestenstal

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zterdagavond feest gehad ivm ons 50 jarig huwelijk. Via de artiestenstal Joyride ingehuurd, wat een toppers. Zo leuk,zo goed en zo gevarieerd.

Mede dankzij Joyride hebben wij een avond gehad om nooit te vergeten, een aanrader voor elk feest

Hero en Els Beukema

Els Beukema

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbal Charly geboekt als afsluiter en met succes! Ze heeft een top set neergezet en de sfeer was prachtig.

Contact via haar en via de Artiestenstal ging snel en perfect.

Zeker een aanrader om te boeken!

Peter Goselink

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.

Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.

Mijn complimenten!

Peter Goselink

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

The red Pack boeken
The Red Pack boeken
KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken
Nxt Level boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Nxt Level boeken
DJ Marcel Post boeken
DJ Marcel Post boeken

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2022