...
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround, 70’s , 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, nieuwe Top40 en hollandse meezingers

Speelduur:

Avondvullend in 5 uur feest, 4 sets van 45 min.

Techniek:

Incl licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.550,-

La Stampa boeken

De feestband La Stampa uit Volendam boeken

Wilt u La Stampa boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende feestband, DJ of coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over “La Stampa” en een biografie over deze allround feestband!

La Stampa boeken

Een professionele allround feestband, coverband en bruiloftband in één. Bestaand uit 4 ervaren bandleden, Hanneke, Jaap, Guido en Jorrit, heeft deze band al jaren veel succes in het circuit van feesten en evenementen.

La Stampa onderscheidt zich als echte feestband met een zangeres. La Stampa zijn hun Volendamse roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben op die basis van kwaliteitsfeestmuziek een zeer allround repertoire opgebouwd.

Feestband La Stampa boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om La Stampa te boeken. Boek nu deze volendamse feestband voor uw feest of evenement voor de actuele prijs bij ons. Wij verzorgen u deze coverband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met La Stampa boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround, 70’s tot aan de nieuwste Top40, hollands

Speelduur:

Avondvullend in 5 uur feest, 4 sets van 45 min.

Techniek:

Incl. techniek en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.550,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in La Stampa?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Repertoire feestband La Stampa!

De band speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op! Deze band speelt écht bijna alles en mochten ze het niet in hun repertoire hebben dan spelen ze zeker wel iets in hetzelfde genre of van dezelfde artiest of band.

Het motto van La Stampa is: GEGARANDEERD GEZELLIG! Het dak eraf en voetjes van de vloer! Het klinkt cliché, maar met La Stampa kun je ervan uitgaan dat het gebeurt, het is aan!

La Stampa boeken

De beste feestband

La Stampa is uw band voor een supergezellige en over de top geslaagde avond! Neem niet met minder genoegen maar neem La Stampa. Zij maken van uw feest een onvergetelijke spetterende avond! Kortom, zoekt u een feestband die de gehele zaal op zijn kop kan zetten en van links naar rechts laat gaan? Dan heeft u met La Stampa de juiste keuze gemaakt. Wil je een band die echt van alles speelt voor jong en oud, ga dan voor deze fantastische feestband uit Volendam, La Stampa!

La Stampa boeken

Informatie over cover -en feestband La Stampa? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

La Stampa

LA STAMPA BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Cover The Cage boeken bij De Artiestenstal
Cover the Cage boeken
DJ Nattal van Dames Draaien Door boeken bij de Artiestenstal
DJ Nattal boeken
DJ Amica Nova boeken
DJ Amica Nova boeken
prime party band boeken
Prime Partyband boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023