Wilt u La Stampa boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over La Stampa en een biografie over deze allround feestband.

La Stampa boeken

Een professionele allround feestband, coverband en bruiloftband in één. Bestaand uit 4 ervaren bandleden, Hanneke, Jaap, Guido en Jorrit, heeft deze band al jaren veel succes in het circuit van feesten en evenementen.

La Stampa onderscheidt zich als echte feestband met een zangeres. La Stampa zijn hun Volendamse roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben op die basis van kwaliteitsfeestmuziek een zeer allround repertoire opgebouwd.

Feestband La Stampa boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om La Stampa te boeken. Boek La Stampa voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de cover -en feestband La Stampa.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, feestband

Tijdsduur:

Avondvullend 5 uur

4 sets van 45 min.

Techniek:

Incl licht en geluid tot 700 pers.

Genre:

Allround, feestmuziek, top 40. 80’s en 90’s

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Zo – Do € 1450,-

Vr en Za € 1550,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over La Stampa?

Bel ons!

artiestenstal

Feest repertoire

De band speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op! Deze band speelt écht bijna alles en mochten ze het niet in hun repertoire hebben dan spelen ze zeker wel iets in hetzelfde genre of van dezelfde artiest of band.

Het motto van La Stampa is: GEGARANDEERD GEZELLIG!

La Stampa boeken

De beste feestband

La Stampa is uw band voor een supergezellige en over de top geslaagde avond! Neem niet met minder genoegen maar neem La Stampa. Zij maken van uw feest een onvergetelijke spetterende avond!
Kortom, zoekt u een feestband die de gehele zaal op zijn kop kan zetten en van links naar rechts laat gaan?Dan heeft u met La Stampa de juiste keuze gemaakt.
La Stampa boeken

Informatie over La Stampa? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

La Stampa

LA STAMPA BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.