Glitz Partyband boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, of evenement? Boek of huur nu Glitz Partyband bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van feestbands en coverbands.

Glitz Partyband boeken

Glitz Partyband is een spetterende feestband die enorm swingt en blinkt. Al jaren is deze band de ultieme feestband voor ieder feest of evenement. Wil je de ultieme feestervaring, dan is Glitz de keuze voor jouw feest.

Een feestrepertoire van de classics uit de 80's tot aan de nieuwste Top 40 hits. Evenals stevige rock en pop klassiekers en natuurlijk die heerlijke nederpop hits die iedereen kent en mee kan galmen. Kortom, een mega repertoire voor iedereen en voor elke leeftijd.

Deze partyband is natuurlijk uitermate geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten maar natuurlijk ook voor tent-, dorps- en schuurfeesten. Deze feestformatie zal echt overal en op elk feest schitteren.

Spetterende feestband boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Glitz Partyband. Wij kunnen u deze exclusieve feestband voor elk feest of evenement verzorgen.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Feestband, coverband

Tijdsduur:

3 sets

2 x 45 + 1 x 60 min.

Techniek:

Lichtshow en geluid tot 200 pers.

Genre:

70's, 80's, 90's tot aan nieuwste Top 40 hits

Taal:

Internationaal, nederlands

Prijs:

Vanaf € 2350,-


Extra mogelijkheden

  • uitbreidbaar met blazers
  • grotere evenementen
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Glitz Partyband?

Bel ons!

artiestenstal

Ultieme feestband

Het repertoire van Glitz is zo enorm uitgebreid dat er geen gelegenheid is waar deze feestband niet het dak eraf kan spelen! Voor jong en oud zijn er de beste hits en meezingers aller tijden in het repertoire.

Dit enorme repertoire en de talentvolle bezetting van professionele muzikanten, die ook nog eens een spetterende show leveren, is een lust voor het oog en een streling voor het oor.

Als je de feestavond van je leven wilt, aarzel dan niet en ga voor Glitz!

Snel een vraag over Glitz Partyband?

Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Glitz Partyband boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.