Queen Tribute boeken Exclusief bij De Artiestenstal!

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Queen Tribute boeken

Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen. Ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel.

Professionele band

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie- imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot- Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

Queen Tribute boeken
Queen Tribute boeken

In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’ welke 55 shows omvatte. De show was een dusdanig groot succes dat het inmiddels bezig is met een tweede seizoen, waarbij ook enkele data in Belgie zijn geboekt.

Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast:

“Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien en ik heb er veel gezien” “Ik dacht dat Freddie aan het playbacken was maar alles was LIVE!” “Genoten van deze topband” “Het was zo goed dat we even dachten dat Freddie playbackte, maar het was 100% live” “Brian May is subliem” “Hoogtepunten zijn Innuendo en Barcelona” “David Bowie was spot-on”

Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren..

Queen Tribute boeken live

Queen Tribute boeken Exclusief bij De Artiestenstal
Queen Tribute boeken

Queen Tributeband boeken

Prijs:
€ 4890,- ex btw 
Max 120 minuten 
Inclusief complete bühneset
Inclusief light engineer
Inclusief reiskosten
Exclusief zaalgeluid en licht
Rider voorhanden
bel voor deze tributeband
     06 53 12 6857

     of verstuur 
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.