Wilt u The Fortunate Sons boeken? Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival”

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift.

Fortunate Sons boeken

Fortunate Sons boeken

Fortunate Sons vonden dat het repertoire van deze legendarische band niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun idolen. Met hun authentieke “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze spetterende shows in het binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Leadzanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn rauwe stemgeluid en zijn krachtige performance dan ook akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge aan drums wordt het geheel tot een dampend feest.

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen –en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in 2009 verschenen c.d. “Live in Europe” vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live energie van The Fortunate Sons. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.

The Fortunate Sons boeken

The Fortunate Sons boeken

Prijs:
Vanaf 2250,- ex btw
2 x 60 min of 1 x 90 min
Exclusief licht en geluid
Rider voorhanden
bel voor deze tributeband
     06 53 12 6857

     of verstuur 
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.