Steam boeken voor uw feest? The All-Female Coverband

Als je dacht dat je elke keiharde coverband wel had gezien, nou dan ga je nog wat beleven met deze all-female coverband. Deze band rockt als een gek en elk feest gaat echt helemaal plat met deze 5 supermeiden!

steam-coverband-boeken-artiestenstal
Steam boeken

Steam boeken

Verwacht van deze band geen relaxe lovesongs of saaie ingestudeerde choreografie. Deze chicks weten wat ze willen en gaan helemaal los terwijl zij hun hart en ziel in hun vette performance gooien. De tent moet omver geblazen worden met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers.

Steam Repertoire

Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dit alles dan wel allemaal in een uitdagend rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Dus verwacht geen kopie van de beste hits aller tijden maar een stevige interpretatie van een all-female rock coverband!

Compleet met spectaculaire special effects is STEAM, dé feesttent- en festivalkraakster van het jaar 2019! Maar ook voor uw bedrijfsfeest of privéfeest is deze vette coverband zeker geschikt. Dit is een band voor mensen die eens wat anders willen en er niet voor schuwen hun gasten te shockeren met een gierende en daverende show van 5 meiden die helemaal los gaan!

Live Promo

Steam boeken

Steam boeken

Boekinginformatie

Show bestaat uit 2 sets
1 x 60 minuten en 1 x 75 minuten
Inclusief effecten als: 
CO2, confetti, flames en sparkular

€ 2495,-
Inprikset excl eindgeluid en licht

€ 2845,-
Incl licht en geluid tot 250 personen

€ 2995,-
Incl licht en geluid tot 1000 personen
bel voor deze coverband
    06 53 12 6857      

    of verstuur
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.