Showband Feelings boeken? Voor uw feest of evenement, boek deze geweldige coverband bij de Artiestenstal. Het vertrouwde adres voor het boeken of inhuren van bands, artiesten en DJ’s.

Showband Feelings boeken

Hieronder vind u de boekingsinformatie voor het beoeken of reserveren van de Showband Feelings, voor uw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft.

Prijs:
Feelings Smart (4 pers. en DJ) 
€ 1550,-
Feelings Big Band (6 pers formatie)
€ 1795,-
Feelings XL (10 pers formatie met blazers)
€ 2645,-
Bel voor Showband Feelings Offerte aanvraag

Coverband Feelings voor als het echt goed moet zijn.

De showband Feelings staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid en professionaliteit! Deze showband behoort onder de feest- en coverbands tot het neusje van de zalm. En is toch voor iedereen betaalbaar gebleven!

Showband feelings boeken

Een echte live-band

De showband bestaat uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de drummer, bassist, gitarist en toetsenist. En met de XL formatie worden zij nog eens versterkt met een percussionist, alt saxofonist, tenor saxofonist en trompettist. Alles wordt live gespeeld, dus geen bandje dat meeloopt of voorgeprogrammeerde partijen. What you see is what you get! Show band Feelings beschikt over een breed repertoire: van Disco, Top 40, 70’s, 80’s, 90’s en ja zelfs Salsa en Merengue. Ieder feest dat zij verzorgen daar wordt het repertoire/muziekstijlen volledig ingevuld naar uw wens.

Of u nu een bruiloft band zoekt voor bruiloft muziek of een coverband zoekt, een band voor bedrijfsfeest of een feestband voor een ander feest. Van een klein intiem gezelschap tot swingende menigte, Feelings maakt er altijd een FEEST van!

En is de 10 persoonsband te groot voor uw feest? Dan spelen we ook gewoon met 6 bandleden het dak eraf!

Onze show band treedt ook op als soul band, latin band en disco band

Showband Feelings boeken

Wilt u Showband Feelings boeken voor uw privé feest of evenement, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.