Coverband 3OfUs boeken

Coverband 3ofUS is een uitermate muzikaal trio met een zeer breed repertoire. Daarbij een professionele en enthousiaste bühnepresentatie. Alsmede een enorm muzikaal talent gecombineerd met een geweldige sound.

Coverband 3ofUS boeken

Dit maakt coverband 3ofUS de juiste band voor iedere gelegenheid of elk feest.

Met 3ofUS zijn uw gasten niet meer van de dansvloer weg te slaan! Stel u dat voor, de gehele avonmd de dansvloer vol op uw bruiloft. Dat is toch ieders wens als dat gebeurt op een huwelijksfeest.

Betaalbaar feestband 3ofUS boeken

Hoewel deze formatie maar met zijn drieën zijn, klinken ze als een grote 6-koppige coverband of feestband. Het voordeel hiervan is echter dat ze met drie man uiteraard betaalbaarder zijn en ook minder ruimte op uw lokatie innemen!

Het repertoire bevat zowel pop, rock en danceclassics als Nederlandstalige hits en nieuwe tracks uit de hedendaagse Top 40.

BRUILOFT TOT FEESTTENT

3ofUS is in zijn kracht op bedrijfs-, huwelijks-, familie- en dansfeesten maar is zeker ook geschikt voor recepties, braderieën en optredens in kroegen.
Deze drie mannen maken van ieder feest een knalfeest!

Succes gegarandeerd!

Coverband 3ofUS XL boeken

Of heeft u toch liever een grotere bezetting, dan hebben wij voor u 3OfUs XL. Deze formatie is voor de grotere feesten en evenementen met een echte live-drummer. Reken maar dat het enthousiasme bij deze formatie er werkelijk aan alle kanten vanaf spettert!

Coverband 3OfUs boeken
3ofUS XL

Natuurlijk bij grotere feesten wordt de licht en -geluidsinstallatie aangepast. Hierdoor is de band flexibel aan de lokatie en het aantal personen, aanwezig op het feest of evenement.

3ofUS coverband en feestband

Coverband 3OfUs boeken

Boekingsinformatie

Bezetting: Trio, 3 heren
Tijdsduur: avondvullend
Techniek: Incl geluid en licht
Prijs: € 1150,-

3ofUS XL
Bezetting: Kwartet, 4 heren
Tijdsduur: avondvullend
Techniek: Incl geluid en licht
Prijs: Op aanvraag
bel voor deze coverband
    06 53 12 6857      

    of verstuur
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.