Waarom artiesten boeken bij de Artiestenstal

artiesten

U boekt artiesten bij de Artiestenstal omdat we al 35 jaar ervaring in de entertainment branche hebben. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor het boeken van artiesten. Zowel bekende als lokale en minder bekende artiesten hebben we in onze stal. Wij verzorgen iedere artiest voor grote en kleine feesten en evenementen. Daarbij boeken wij iedere act voor de actuele prijs en maken wij goede afspraken met betrekking tot het optreden van deze act.

Explosieve groei aan Artiesten

Met de komst van programma’s als “Idols” en “The voice of Holland” is het aantal vocalisten en artiesten. En dit in de vorm van zangers, zangeressen en volkszangers die explosief zijn gegroeid in Nederland.

Artiesten

Elke stad of regio heeft wel zijn favoriete (volks)zanger of zangeres. En zij treden dan ook door het gehele land op op bruiloften, feesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. De tijd dat een volkszanger alleen maar uit Amsterdam komt is wel voorbij. Tegenwoordig komen goede zangers uit geheel Nederland.

Neem maar een voorbeeld aan zangers als Mike Pieterson, Ray Benjamin, Wesley Klein en Quido van der Graaf. Of bijvoorbeeld zangeres Samantha Steenwijk, die inmiddels behoort tot een van de betere zangeressen van Nederland.

Tino Martin

Een goed voorbeeld van een volkszanger die in korte tijd een bekende Nederlander geworden is, is Tino Martin. Deze fantastische en zeer getalenteerde zanger uit Den Haag is in een relatief korte tijd uitgegroeid van lokale zanger in cafés en feesten tot Nederlands beste en meest geboekte zanger. Ook zangers en zangeressen van dit formaat kunt u boeken bij De Artiestenstal.

Artiesten

Alle artiesten

Maar ook andere artiesten als Emma Heesters, Maan, Mart hoogkamer, Brace, Ray Benjamin, Danny Vera, Mike Peterson, PlusSupportAct, Coverband Escape en vele anderen vind u bij ons. Niet alleen de bekende nederlanders maar ook uw lokale artiest of band. Dit maakt ons assortiment van entertainment erg divers en interessant voor iedereen. Smaken zijn nou eenmaal verschillend en daar spelen wij met onze expertise op in. Een Nederlandse (volks)zanger is razend populair momenteel maar toch is dat niet ieder zijn keuze, en daarom hebben wij zoveel verschillende soorten entertainment op onze website. Hierdoor proberen wij iedereen tevreden te stellen en een keuze te bieden.

De juiste artiest kiezen

Het is vaak moeilijk de juiste vocalist, zanger, zangeres of band-artiest te vinden voor uw gelegenheid, gelukkig weet De Artiestenstal altijd wel de juiste vocalist of formatie voor uw feest te vinden. Onze ervaring en professioneel advies zal onmisbaar zijn bij uw keuze voor de juiste artiest voor uw feest of evenement. Velen zijn u voor gegaan en hebben op ons advies vertrouwd en genoten van de juiste artiest op hun gelegenheid of feest. Meer als 35 jaar ervaring in de artiestenwereld heeft veel waarde voor u als boeker die soms het bos door de bomen niet meer ziet. Om het kiezen van een act makkelijker te maken staan wij u het gehele proces met raad en daad bij. Dit is wat wij doen en waar wij plezier in hebben.

Voor elke gelegenheid en alle feesten

Mocht een artiest die u kent of graag wilt boeken niet op onze website staan dan kunt u toch altijd een aanvraag doen en zullen wij alles eraan doen om ook deze keuze voor u te regelen. Onze website blijft zich uitbreiden en er komen geregeld nieuwe artiesten, bands en acts bij. Dus vind u uw gewensde artiest niet neem dan toch even contact met ons op.

Kies in het menu wat voor vocalist of artiest u wilt en u komt direct bij onze selectie zangers, zangeressen of bekende solo artiesten.

Wat zijn artiesten

Een artiest of podiumkunstenaar is iemand die haar of zijn talenten gebruikt om in persoon in het openbaar op te treden; daaronder kunnen worden begrepen uitvoerende musici en vocalisten van de lichtere genres, toneelspelers, kleinkunstenaars, acteurs, komedianten, goochelaars en illusionisten. Lees Meer>>>